Eskişehir’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Eskişehir’deki son dönemlerdeki büyük değişimle birlikte şehir özellikle yurt içi gezginlerinin en çok tercih ettiği destinasyonları arasındaki yerini aldı.

Eskişehir’e gelenler şehirdeki sosyal ve kültürel olanaklar sayesinde çok keyifli zamanlar geçirme şansına sahip olabiliyor. Bu keyifli şehre gelmek isteyenler çoğunlukla konaklamalı olarak geldikleri için şehrin konaklama olanakları da çok önemli olmaktadır.

Bu nedenle “Eskişehir’de nerede kalınır?” sorusu cevap bulunması gereken sorular arasında bulunuyor. Bu yazımızda Eskişehir’i ziyaret etmeyi planlayanlar için şehrin konaklama bölgelerini ve en iyi otellerini araştırdık.

1- Eskişehir’de Nerede Kalınır?

Eskişehir küçük bir şehir olduğundan dolayı burada konaklama tercihinde bulunurken bölgeden ziyade bütçe ve zevkinize uygun bir konaklama seçeneğini tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.

Eğer otantik bir bölgede konaklama planınız varsa şehrin en turistik ve hoş bölgelerinden biri olan Odunpazarı bölgesini tercih etmeniz sizin için uygun olacaktır. Burada özellikle tarihi evlerin restorasyonu sonucunda butik olarak işletilen oteller bulunmaktadır. Odunpazarı bölgesini tercih etmeniz Eskişehir’de gezilecek yerler listesindeki birçok noktaya ulaşım anlamında size büyük avantaj sağlayacaktır.

Şehrin konaklama yapılabilecek diğer bölgelerini ise Porsuk Çayı civarı, Bağlar bölgesi, Üniversite Bulvarı ve tren istasyonu olarak sıralamamız mümkün olabilmektedir. Bu bölgeler şehrin cafe ve restoranlarının daha yoğunlukta olduğu ve eğlenmeyi seven insanların öncelikli olarak tercih etmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Eğer sakinliği seven biriyseniz bu bölgelerdeki hareketlilik ve gürültü belki sizi rahatsız edebilir. Bu bölgelerden şehrin merkezi ve turistik bölgelerine ise tramvayla 10-15 dakika gibi sürelerde ulaşmanız mümkün olabilmektedir.

2- Eskişehir Otel Tavsiyeleri

Eskişehir’de butik otellerin yanında 5 yıldızlı lüks oteller de bulmak mümkün. Sizin için şehirdeki bazı konaklama seçeneklerini listeledik;

#1 İbis Eskişehir

ibis eskişehir

İbis oteller zincirine bağlı olarak hizmet veren otel, şehrin merkezi konumlarından birinde Doktorlar Caddesi’ne çok yakın bir noktada bulunuyor. Otel uygun fiyatı ve yüksek memnuniyet oranı ile şehrin en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında bulunuyor.

#2 Senna City Hotel

Senna City Hotel

Eğer Porsuk manzaralı bir konaklama seçeneği arıyorsanız Adalar bölgesinde bulunan bu oteli tavsiye edebiliriz. Müşterilerini genel anlamda memnun eden otel tramvay durağına yakınlığı ve Porsuk Çayı’nın hemen dibinde olması ile “Eskişehir’de nerede kalınır?” sorusu için verilebilecek en güzel cevapları arasında bulunuyor.

#3 Abacı Konak Hotel

Abacı Konak Hotel

Tarihi Odunpazarı evlerine çok yakın bir konumda bulunan işletme, şehrin tadını otantik bir konaklama seçeneği ile daha iyi çıkarmak isteyenler için en iyi tercihlerden biri olacaktır. Otelinizden çıktıktan sonra hemen şehrin görülmesi gereken noktalarıyla güzel bir Eskişehir turu yapabilirsiniz.

#4 Divan Express Eskişehir

Divan Express Eskişehir

Bağlar bölgesinde tramvay hattına yakın bir konumda bulunan otel, şehrin en çok tercih edilen konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Ücretlendirme olarak şehirdeki diğer otellere nazara bir tık yüksek olan tesis, ziyaretçilerine çok özel ve lüks bir konaklama deneyimi yaşamayı vadediyor.

#5 Anemon Eskişehir

Anemon Eskişehir

Eskişehir-Bursa yolu üzerinde bulunan otel, konum olarak pek merkezi olmasa da lüks konaklama seçeneği arayanlar için şehirde tercih edilebilecek öncelikli seçeneklerden biri. Eğer kendi aracınızla Eskişehir’e geldiyseniz ve geceyi geçirmek için lüks bir otel arıyorsanız 5 yıldızlı bu seçeneği değerlendirebilirsiniz.

**”Eskişehir’de nerede kalınır?” sorusunun cevaplarını sizler için sıraladık. Sizlerde Eskişehir’de konforlu konaklama adresleri hakkında tüm bildiklerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin