Dubrovnik’te Nerede Kalınır? Dubrovnik Otelleri

Balkanlara gelenlerin mutlaka uğradığı tarihi ögeleriyle göz kamaştıran Hırvatistan şehri Dubrovnik, ülkenin en ilgi gören şehirlerinin başında geliyor.

Eğer Dubrovnik’e ilk defa gelenlerden iseniz “Dubrovnik’te nerede kalınır?” sorusu sizin de cevap bulmanız gereken sorular arasında bulunuyor demektir. O halde sizi yazımızın devamındaki Dubrovnik otelleri incelemesine alalım..

1- Dubrovnik’te Nerede Kalınır?

”Dubrovnik’te nerede kalınır? ”, ”En iyi Dubrovnik otelleri hangileri?” sorusunun cevabı için kuşkusuz en çok tercih edilen bölge Old Town bölgesi olmaktadır. Dubrovnik gezilecek yerlerinin çoğunluğunun bu bölgede toplanmış olması burayı çok cazip bir konaklama bölgesi haline getirmiştir.

Bu bölgede bulunan otellerden birini tercih edebileceğiniz gibi bölge halkının kiraladığı odalardan birinde uygun fiyatlara kalma avantajını da değerlendirebilirsiniz.

Eski Kent Merkezi dışında konaklama alternatifi arıyorsanız deniz kıyısı olarak Banje Plajı civarındaki otelleri tercih edebilirsiniz. Bu bölgeler dışında Lapad, Ploce ve Gruz bölgelerini de tercihleriniz arasında bulundurabilirsiniz.

2- Dubrovnik Otelleri

Yazımızın bu kısmında kaliteli ancak bütçeyi çok da sarsmayan bazı otel önerilerine yer vermek istedik. Eğer sizin de Dubrovnik’te otel önerileriniz varsa bize yorum kısmından bu tavsiyelerinizi yazarsanız çok seviniriz.

#1 Hostel 365 For U

Hostel 365 For U

Eskin Kent Merkezi’ne 1,5 km. ve Lapad Koyu’na 500 metre mesafede bulunan hostel, ziyaretçilerine oldukça uygun bir fiyata konaklama imkanı sunuyor. Dubrovnik otelleri arasında ekonomik bir konaklama arayışında olanlar için birebir olan hosteli listeniz içerisine almanızı tavsiye ederiz.

Döşemelerin yeni olduğu, banyo ve tuvaletlerin temiz olduğu, hemen altında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir marketin olduğu bir konaklama önerisi istiyorsanız bu hosteli kesinlikle listenize dahil edebilirsiniz. Rezervasyon yaptırmak isterseniz tıklayınız.

#2 Cocoon Hostel & Apartments

Cocoon Hostel & Apartments

Yine Dubrovnik otelleri arasında ön plana çıkan konaklama tesislerinden bir diğeri de Cocoon Hostel & Apartments.. Bu hosteli seçmemizin de en büyük sebeplerinin başında elbette çok ekonomik bir konaklama seçeneği olması. Merkeze 20 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabileceğiniz hostel, size temiz ve rahat bir konaklama imkanı sunuyor.

Otelin 200 metre ötesinde bulunan şehir içi otobüs durağından şehrin dilediğiniz yere gitmeniz de oldukça kolay. Bu hostelde kalmaya karar verdiyseniz rezervasyon bilgileri için sizi şöyle alalım…

#3 ZigZag Dubrovnik – Old Town 4*

Otel, Old Town’da Stradun Caddesi’ne sadece 100 metre mesafede bulunuyor. Plaja birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel deniz keyfi yapmak isteyen ziyaret için de oldukça ideal. Merkezi bir noktada apart otel rahatlığı ile güzel bir konaklama deneyimi için rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

#4 Villa Dorma 4*

Villa Dorma

Dubrovnik otelleri arasında ön plana çıkan Tesis, tarihi bölgeye çok yakın bir konumda bulunuyor. Bu şehrin tarihi ve turistik noktalarına ulaşım anlamında büyük avantaj sağlıyor. 2015 yılında yenilenen otel, tertemiz ve yeni odalarıyla, etkileyici terasıyla ziyaretçilerine hizmet vermektedir. Tercihinizi bu otelden yana kullanmak isterseniz burayı tıklayarak rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#5 Hotel Adria 4*

Hotel Adria

Müşterilerinden özellikle deniz manzarası ve temizlik konusunda tam not alan işletme, merkezi konumuyla da ziyaretçilerini memnun ediyor. Otelin kendi otoparkının olması da aracıyla gelen ziyaretçiler için büyük avantaj sağlıyor. Bu otelde konaklamak isterseniz otelin bütün imkanlarını incelemek ve fiyat bilgisi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

*Durbrovnik otelleri ile ilgili öneri ve görüşlerinizi aşağıda yer alan  yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin