Dublin’de Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Avrupa’nın en keyifli ve yaşanmak istenen başkentlerinden biri olan Dublin, İrlanda’ya gelenlerin en çok uğradığı şehirlerin başında gelmektedir.

Eğer Dublin’e bir gezi planlıyorsanız ve Dublin’de nerede kalınır diye merak ediyorsanız yazımızı okuyarak bu konuda detaylı bilgilere ulaşabilir, Dublin’deki otel tavsiyelerini inceleyebilirsiniz. Eğer daha önce Dublin’e gittiyseniz ve ziyaretçilerimize tavsiye edebileceğiniz oteller varsa bunu bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

1- Dublin’de Nerede Kalınır?

Dublin’de çeşitli yıldız sayılarına sahip otellere rastlamak mümkün ancak özellikle 3 ve 4 yıldızlı oteller ağırlıkta bulunuyor. Bu otellerden 3 yıldızlı oteller genel olarak aradığınız her türlü konforu size sunabildiği için tercihinizi 3 yıldızlı otellerden yana kullanabilirsiniz.

Şehirdeki konaklama bölgelerine gelecek olursak; Şehirde en çok tercih edilen konaklama bölgelerini Temple Bar, Ballsbirdge, Saint Stephen’s Green ve Dublin şehir merkezi olarak sıralayabiliriz. Bu seçenekler arasından şehir merkezi daha pahalı konaklama seçeneklerine sahip olduğu için bütçesi kısıtlı olan ziyaretçiler paylaştığımız diğer bölgelerdeki daha uygun konaklama seçeneklerini değerlendirebilir.

Eğer şehre ticaret amacıyla geldiyseniz International Financial Sevices Center sizin için iyi bir tercih olabilir. Şehrin biraz dışında olmayı tercih ediyorsanız Dun Laoghaire bölgesindeki oteller sizin için uygun bir seçim olacaktır.

2- Dublin Otel Tavsiyeleri

Dublin’de otel tavsiyeleri arayanlar için yazımızın bu kısmında çeşitli yıldız sayılarında otel tavsiyelerinde bulunduk. Eğer çok fazla araştırma yapmadan kalacağınız oteli seçmek isterseniz tavsiyelerimize göz gezdirebilirsiniz.

#1 Egali Hostel

Egali Hostel

Bu hostel, şehir merkezine sadece 500 metre mesafede bulunması ve uygun fiyatlı olması ile oldukça cazip bir konaklama seçeneği. Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve buna rağmen şehir merkezine yakın bir noktada konaklamak istiyorsanız Egali Hostel’i tercih edebilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.

#2 My Place Dublin Hotel 2*

My Place Dublin Hotel

Temple Bar bölgesinde bulunan 2 yıldızlı bu otel seçeneği, fiyat/fayda anlamında sizi memnun edecek düzeyde bir hizmet kalitesine sahip. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayınız.

#3 Holiday Inn Express Dublin City Centre 3*

Holiday Inn Express Dublin City Centre

Temiz ve konforlu odalarıyla, ilgili personeli ve merkezi konumuyla ziyaretçilerine üst düzey bir konaklama deneyimi yaşatan otel, şehirdeki en çok rezervasyon yaptırılan 3 yıldızlı otellerin başında geliyor.

#4 Maldron Hotel Pearse Street 4*

Maldron Hotel

Şehirde daha yüksek puan almış 4 yıldızlı oteller var ancak bu otel aynı zamanda uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Temiz ve sakin bir bölgede bulunan otel, Trinity College’a yürüyerek 10 dakikada ulaşabileceğiniz bir konumda bulunuyor. Hemen şimdi buradan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

#5 The Shelbourne Dublin, A Renaissance Hotel 5*

The Shelbourne Dublin

5 yıldızlı bir otelde konaklayıp Dublin’in gezilecek yerlerine de yürüme mesafesinde olmak istiyorsanız ve bütçeniz de buna müsaitse Dublin’de nerede kalınır sorusunun cevabının bu otel olduğunu söyleyebiliriz. Burayı tıklayarak erken rezervasyon avantajlarında faydalanabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin