Fotoğraflarıyla Birlikte Douala Gezilecek Yerler Listesi

Kamerun’un en büyük şehri olan Douala’da görmeniz gereken yerleri Douala gezilecek yerler yazımızda inceleyebilirsiniz.

#1 Douala Gezilecek Yerler

Sizler için hazırladığımız listemizin ilk sırasında;

1- Doual’art

Doual'art

1992’de kurulmuş olan Doual’art, Afrika’nın kültürel birikimini yansıttığı sanat merkezlerinden biridir. Sosyal ve sanatsal aktivitelerin gerçekleştirildiği Doual’art içerisinde; sergi alanı, ofisler, kafeterya ve dış bahçe bölümleri bulunmaktadır.

Çağdaş sanatçıların eserlerine yer verilen müzeyi Pazar-Pazartesi günleri dışında 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.

2- Douala Deniz Müzesi

Museum of The Sea

Kamerun’da bulunana Deniz Müzesi içerisinde yıllar boyunca evrime uğramış deniz canlılarının gelişimini görebilirsiniz. Deniz canlılarının yıllar içerisinde gelişimini sergiler, fotoğraflar, videolar ve resimlerle ortaya koyan müzeyi Pazartesi günleri dışında 09.00-18.00 arasında ziyaret edebilirsiniz.

3- Rond-Point Deido

Rond Point Deido

Douala’nın meydanında bulunan Point Deido Heykeli, şehrin en ünlü yapıları arasında yer alıyor. Eski metal parçalar, metal şemsiyeler, tenekeler gibi yıpranmış ürünlerden oluşturulmuş olan bu heykelde yaratıcılık ve sanat konuşturulmuş.

İyi bir eser için pahalı malzemelere gerek olmadığını gösteren bu yapıyı Douala’nın merkezinde dilediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

*Afrika’nın en güzel noktaları arasında bulunana Douala’yı ziyaret etmek isterseniz anında en avantajlı yurt dışı uçak biletleri fiyatlarını inceleyip size en uygun bileti bulup online olarak satın alabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin