Çanakkale’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Çanakkale hem Türk tarihi açısından sahip olduğu önem hem de muhteşem doğası ile bir taşla iki kuş vurmak isteyen gezginlerin sıklıkla tercih ettiği rotaların başında gelmektedir.

Tabi ki Çanakkale’ye ilk defa gelenler için Çanakkale’de nerede kalınır ? Çanakkale’deki en güzel otelleri hangileri? gibi soruların cevaplarını bulmak çok önemli olmaktadır.

Hazırladığımız Çanakkale konaklama rehberi ile şehrin en çok tercih edilen konaklama bölgelerini ve Çanakkale’deki en başarılı otelleri sizler için listelemeye gayret ettik. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan yazımızın detaylarıyla sizi baş başa bırakalım…

1- Çanakkale’de Nerede Kalınır?

Çanakkale’de  nerede kalınır diye düşünenler için şehirde tercih edilebilecek pek çok farklı konaklama bölgesi bulunuyor. Bu nedenle bu bölgede otel tercihi yaparken tatilinizden beklentilerinizi göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.

Çanakkale şehir merkezi: Çanakkale’nin tarihi yerlerine yakın olmak ve buralara kolay bir şekilde ulaşmak istiyorsanız öncelikli olarak şehir merkezini tercih etmeniz mantıklı olacaktır.

Assos: Burası zaten başlı başına bir tatil beldesi. Assos’a gelerek şehrin bunaltıcı havasından ve karmaşasından uzak çok keyifli bir konaklama ve tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Assos’taki konaklama imkanları hakkındaki detaylar için Assos’ta nerede kalınır? başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz.

Adalar: Biraz daha gözlerden uzak ve sakin bir tatil planınız varsa Çanakkale’den deniz yolu ulaşımı ile gidebileceğiniz Gökçeada ve Bozcaada’yı tercih edebilirsiniz.

Gelibolu Yarımadası: Özellikle bölgenin tarihi dokusunu keşfetmek ve duygulu anlar yaşamak istiyorsanız Çanakkale’de nerede kalınır? sorusu için Gelibolu cevabını tercih edebilirsiniz. Bölgedeki Eceabat ve Gelibolu ilçelerinde hem uygun hem de memnun kalacağınız keyifli motel, otel veya pansiyonlarda konaklayabilirsiniz.

2- Çanakkale Otel Önerileri

#1 Akol Hotel 4*

Akol Hotel

Hala Çanakkale’de nerede kalınır diye düşünüyorsanız iskelede bulunan Akol Hotel, sahile yakın konumu ile denizle iç içe olmak isteyenlerin çok memnun kalacağı keyifli bir işletme. Yalnız müşterilerin çoğunlukla şikayetçi olduğu bir konuyu da dile getirmemiz gerek; Otelin teras katında çalan müzik pek çok kattaki ziyaretçiyi rahatsız etmektedir. Bu oteli tercih ederken bu durumu da göz önünde bulundurmanızda fayda olduğunu düşünüyoruz.

#2 Hotel Limani 2*

Hotel Limani

Deniz kenarında, sakin ve merkezi bir konumda bulunan otel,  Çanakkale’de nerede kalınır endişesini ortadan kaldırıyor. Temizliği, güleryüzlü hizmeti ve uygun fiyatı bir arada bulabileceğiniz otelde keyifli bir akşam geçireceğinizi söyleyebiliriz.

#3 Anzac Hotel 3*

Anzac Hotel

Çanakkale’de nerede kalınır sorusuna en güzel cevaplardan biri olan Anzac Hotel..  Yapılan yorumlardan otelin merkezi konumunun ve fiyatının oldukça uygun olduğunu görmek bu oteli oldukça cazip kılıyor.

Otel çalışanları da iyi niyetli bir şekilde ziyaretçilerin isteklerini yerine getirmeye çabalıyor ancak ziyaretçilerin bir kısmı odaların ve binanın eski bakımsız olmasından dem vuruyor.

Bu durum sizin için sorun değilse ve ekonomik bir konaklama seçeneği arıyorsanız bu işletmeyi tercih edebilirsiniz.

#4 Apollon Otel

Apollon Otel

Eğer Bozcaada’da konaklamayı planlıyorsanız uygun fiyatı ve müşteri memnuniyetine önem veren çalışanlarıyla bu tesisin sizi memnun edeceğiniz söyleyebiliriz. Otelde konaklayan misafirlerin özellikle otelin temizlik konusundaki hassasiyetine tam not verdiğiniz belirtmemiz gerek.

#5 Hotel Crowded House

Hotel Crowded House

Şehitlik bölgesini ziyaret etmeyi düşünüyorsanız Eceabat’ta Kilitbahir’e çok yakın bir konumda bulunan bu tesis beklentilerinizi karşılayacaktır. Oteldeki odalar biraz küçük olduğu için uzun süreli konaklamalar için çok uygun olmasa da günübirlik konaklamalar için rahatlıkla burayı tercih edebilirsiniz.

Sizin de Çanakkale’de tavsiye edebileceğiniz oteller varsa ya da tecrübelerinizi paylaşmak isterseniz bize yorumlar kısmından yazabilirsiniz. 

Yorum yapın

Bizi Takip Edin