Cambridge’de Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Masalsı bir şehir olan Cambridge, dünyanın en önemli üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi’ni bünyesinde barındırdığından dünyanın çeşitli yerlerinden pek çok öğrenciyi misafir etmektedir.

Kendine has tarihi dokusu, kibar insanları, sakinliği ve sevimliliği ile İngiltere’ye gelenlerin mutlaka birkaç gününü ayırması gereken şehirlerden biri Cambridge. Her yalnız çıkılan seyahatte olduğu gibi bu şehre geldiğinizde de konaklama, çözüm bulmanız gereken sorunların başında gelmektedir. Yazımızda Cambridge’de nerede kalınır, Cambridge otel tavsiyeleri ve Cambridge konaklama seçenekleriyle ilgili sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz.

1- Cambridge’de Nerede Kalınır

Cambridge bir öğrenci şehri olduğundan Cambridge’de konaklama konusunda oldukça fazla seçeneğinizin olduğunu söyleyebiliriz. Buraya geldiğinizde hostel, misafirhaneler, oteller, evlerine misafir alan yerliler gibi pek çok seçenekten size ve bütçenize uygun olan seçeneği tercih edebilirsiniz.

Cambridge’ye geldiğinizde gezmek istediğiniz yerlere yakın bir konaklama seçeneği sizi zamandan ve yol masrafından kurtaracaktır. Şehirde Whitehill Estate, Newnham, Arbury, Chestorton ve West Cambridge konaklamak için en çok tercih edilen bölgelerin başında gelmektedir.

Biraz da Cambridge’deki otel fiyatlarına değinelim isterseniz. Açıkçası otel fiyatlarının şehirde biraz yüksek olduğunu söylememiz gerek. Eğer merkeze yakın bir otelde konaklamak isterseniz ortalama 400 TL’den başlayan fiyatları gözden çıkarmanız gerekiyor; ancak hostel, misafirhane gibi seçeneklerle bu fiyatı aşağı çekmek elbette mümkün.

2- Cambridge Otel Tavsiyeleri

Eğer Cambridge için otel tavsiyesi istiyorsanız yazımızın bu kısmını dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.

#1 Royal Cambridge Hotel 3*

Royal Cambridge Hotel

Fitzwilliam Müzesi’nin sadece 200 metre uzağında bulunan bu konaklama seçeneği Stansted Havaalanı’na da yaklaşık 45 dakikalık bir mesafede bulunuyor. Rezervasyon ve detaylı bilgiler için buraya tıklayabilirsiniz.

#2 İbis Cambridge Central Station 3*

İbis Cambridge Central Station

Farklı konseptte tasarlanmış odaları ve merkezi konumu ile geçtiğimiz yılların en çok tercih edilen otellerinden birinin bu otel olmasına şaşmamalı. Yüksek memnuniyet oranına sahip bu otele rezervasyon için hemen tıklayın.

#3 The Cambridge Guest House 4*

The Cambridge Guest House

Cambridge Üniversitesi’ne 2 km. mesafede bulunan bu konaklama seçeneği, ziyaretçilerinden aldığı olukça yüksek puan ortalaması ile Cambridge’de nerede kalınır sorusunun şehirdeki en önemli cevaplarından biri olmayı başarıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler, fotoğraflar ve rezervasyon için tıklayın.

#4 Bed And Breakfast Warkworth House 4*

Bed And Breakfast Warkworth House

St. Catherine’s College’ye 10 dakikalık bir yürüme mesafesinde bulunan konaklama seçeneği, muhteşem hizmet anlayışı ile ziyaretçilerden hayli güzel yorumlar alarak listemize girmeyi hak ediyor. Şehir merkezine sadece 600 metre mesafede bulunan otel, merkezi bir konaklama seçeneği arayanlar için oldukça ideal bir seçim olacaktır. Buraya tıklayarak hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz. Rezervasyon için acele etmenizi öneriyoruz zira odalar hızla tükeniyor.

#5 Norwich Street Apartments (Peymans) 5*

Norwich Street Apartments (Peymans)

Evinin konforunu seyahatinde de yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği bu konaklama seçeneğinde 2 adet standart İngiliz binasından dönüştürülmüş dairelerde ailenizle çok şık ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Detaylar ve rezervasyon için buraya tıklayın.

*Cambridge’de nerede kalınır sorusunun cevabını bulduğumuza göre sıra geldi Cambridge’ye nasıl gidilir sorusunun cevabını bulmaya. Eğer ucuz uçak bileti seçeneklerini değerlendirerek ekonomik bir şekilde seyahat etmek istiyorsanız sizi uygun sefer fiyatlarını değerlendirmeye davet ediyoruz. Bunun için acele edin, ucuz biletler her an bitebilir!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin