Cambridge Gece Hayatı | 5 Eğlence Mekanı

Cambridge’ye geldiğinde şehirde keyifli bir akşam geçirmek isteyenler için şehrin gece hayatını değerlendirdik.

Cambridge gece hayatı yazımızda şehirde gidebileceğiniz eğlenceli mekanları hakkında bilgi ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

1- Cambridge Gece Hayatı

Cambridge gece hayatı konusunda ülkenin büyük şehirleri ile yarışacak boyutta değildir; ancak şehirde bulunan yoğun öğrenci nüfusu sayesinde şehirde gecelerin hareketli geçtiğini söyleyebiliriz.

Şehirde insanlar genellikle publarda ve barlarda eğlenmeyi ve vakit geçirmeyi tercih etmektedir. Hatta zaman zaman bu mekanlarda ders çalışan Cambridgeli öğrencilere bile rastlayabilirsiniz. Bu publar gece 12:00 gibi kapanmaktadır.

Şehirde gece kulübü olarak şehirde gidebileceğiniz bir kaç farklı alternatif bulunuyor ve bu kulüpler de gece 02:00 gibi kapanmaktadır. Bu saatlerden sonra Cambridge’de hayatın yavaşladığını ve gece yaşamının sakinleştiğini söyleyebiliriz.

2- Cambridge’de Gidebileceğiniz Mekanlar

#1 Ballare

Ballare

Cambridge’nin en önemli gece mekanlarından biri olan Ballare özellikle perşembe akşamları oldukça kalabalık olmaktadır. Bunda şehirde gidilebilecek yerlerin kısıtlı olması ve mekanda içki fiyatların kısmen uygun fiyatlı olması etkilidir. Girerken kimlik sorulması ve güvenliğe mümkün olduğu kadar dikkat edilmesi ziyaretçilerin rahat bir şekilde eğlenmesine olanak tanımaktadır.

#2 Asgard Irish Pub

Asgard Irish Pub

Eğlenceli bir gece geçirmek için bu mekanı da listenize ekleyebilirsiniz.

#3 The Anchor

The Anchor

Öğrencilerin ve ziyaretçilerin en çok tercih mekanlardan olan The Anchor, hareketli ve keyifli ortamıyla şehrin en özel publarından biridir.

#4 The Eagle

The Eagle

Nehir kenarında 15. yüzyıldan kalma bir handa hizmet veren bu pub, Cambridge’nin en ünlü eğlence mekanlarındandır. Eğer gece bir pubta eğlenmeyi planlıyorsanız burayı listenize alabilirsiniz.

#5 Granta

Granta

Oldukça hoş bir atmosfere sahip olan bu pub da ziyaretçilerine hoş bir ortamda çok keyifli bir gece geçirme olanağı sunuyor.

Cambridge’de gidilmesi gerektiğini düşündüğün başka mekanlar mı var? O halde bize yorum kısmından bu mekanların isimlerini yazarak listemizin genişlemesine katkıda bulunabilirsin.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin