Cambridge Alışveriş Rehberi | 6 Alışveriş Noktası

Cambridge için İngiltere’nin en önemli veya en büyük şehri diyemeyiz; ancak bu şehrin İngiltere’nin en şirin ve sevimli şehirlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Hazırlamış olduğumuz Cambridge alışveriş rehberi ile bu şehrin alışveriş olanakları ile ilgili sizleri bilgilendirmek istedik.

Cambridge’de bulunan otantik dükkanlar ve çeşitli mağazalar ile keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz; ancak şehrin alışveriş olanaklarını diğer büyük şehirlerle kıyaslayacak olursanız hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi de baştan söyleyelim. Şimdi dilerseniz yazımıza birlikte göz atalım…

Cambridge’ye geldiğinizde nerede kalacağınız konusunda fikriniz yoksa Cambridge’nin konaklama seçenekleriyle ilgili bilgileri ve otel önerilerini bulabileceğiniz yazımızı okumanızı öneriyoruz.

1- Cambridge Alışveriş Rehberi

Cambridge, ziyaretçiler için ne yazık ki çok geniş bir alışveriş sunmuyor. Ancak gene de ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, kendiniz ve sevdikleriniz için birkaç parça bir şeyler alabileceğiniz caddelerde sıralanmış çeşitli butik dükkanlar alışveriş için yeterli olacaktır.

Cambridge’de hayli fazla öğrenci bulunduğu için basılı yayınlarla ilgili şehirde pek çok dükkan ve mağaza bulunmaktadır. Eğer kitaplara meraklı biriyseniz bu durumun sizin için çok keyifli olabileceğini söyleyebiliriz.

2- Cambridge’de Alışveriş Yapabileceğiniz Yerler

#1 Cambridge Pazarı

Cambridge Market

Arnavut kaldırımlarıyla döşeli Pazar Meydanı’nda çok özel peynirlerden kullanılmış giysilere kadar pek çok farklı ürünü bulabilirsiniz.

Cambridge’ye geldiğinizde farklı ve lezzetli tatlar denemek isterseniz Cambridge yeme içme rehberi yazımızdaki mekanları not almanızı öneriyoruz.

#2 Caddeler

rose crescent
rose crescent

Birçok şehirde olduğu gibi Cambridge’de nerede alışveriş yapılır sorusunun en iyi cevabı kuşkusuz caddeler oluyor. Caddeler eğlence ve alışveriş olanağını bir arada sunduğu için insanlara çok daha cazip gelmektedir. Şehirdeki Rose Crescent, Trinity, Magdalene, Bridge ve King Caddeleri en önemli alışveriş noktalarının başında gelmektedir. bu caddelerde takıdan hediyelik eşyaya, giyimden yemeğe kadar aradığınız birçok şeyi kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

#3 Lion Yard Alışveriş Merkezi

Lion Yard

Şehrin önemli alışveriş merkezlerinden olan bu AVM, hem butik dükkanların hem de çeşitli mağazaların karışımı olarak ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor.

#4 Grand Arcade

Grand Arcade
Grand Arcade

60’dan fazla markayı bulabileceğiniz Grand Arcade de Cambridge’de alışveriş yapılacak yerler arasında önemli noktalardan biri.

#5 Grafton

Grafton

Grafton alışveriş yapmanın yanı sıra sinema, cafeler vs. gibi sosyal olanaklarıyla da ziyaretçilere cazip gelen alışveriş noktalarından biri.

#6 Mill Road

Mill Road

Çeşitli otantik cafe ve restoranları ve butik dükkanları bulabileceğiniz Mill Road’u da listenize eklemenizi öneriyoruz.

*Cambridge’ye geldiğinizde siz de bu alışveriş noktalarını değerlendirerek tatilinizi daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Şehirdeki alışveriş olanaklarına dair fikirlerinizi paylaşmak isterseniz bize yorum kısmından yazabilirsiniz. Eğer henüz Cambridge uçuşlarından birini satın almadıysanız, sitemize uğramayı ihmal etmeyin deriz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin