Budva’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Karadağ’ın sahil şehirlerinden biri olan Budva’da nerede kalınır sorusuna cevaplar aradık…

Şehre gelenler için ” Budva’da nerede kalınır ?” sorusunun cevabını bulmak hiç de zor olmuyor. Yazımızda şehirdeki konaklama bilgilerine ve Budva otel tavsiyelerine yer vererek ziyaretçilerimizin konaklama sorununu daha kolay bir şekilde çözmesine yardım etmeye gayret ettik.

Tarihi bir bölge olan Budva, günümüzde Balkanlar gezilerinin vazgeçilmez duraklarından biri. Şehir, konaklama açısından da ziyaretçilerine oldukça zengin seçenekler sunuyor.

1- Budva’da Nerede Kalınır?

Budva’da konaklama önerisi için verilebilecek en güzel tavsiye Stari Grad yani “Old Town” bölgesi olacaktır. Şehre gelen ziyaretçiler sıklıkla bu bölge ve civarındaki konaklama seçeneklerini tercih etmektedir. Bu bölge plajlara yakın olması ve konaklama seçeneklerinin çeşitliliği nedeniyle çok fazla tercih edilmektedir.

Adriyatik Denizi kıyısında bulunan Budva birbirinden güzel 17 plaja ev sahipliği yapıyor ve özellikle Becici ve Rafailovici plajlarının çevresi plaja yakın olmak isteyen ziyaretçiler tarafından konaklama bölgesi olarak tercih edilebiliyor.

Bu iki plajla ilgili ve şehirdeki diğer plajlarla ilgili bilgilere ve fotoğraflara Budva’nın plajları yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2- Budva Otel Tavsiyeleri

#1 Apartments Vidikovac 3*

Apartments Vidikovac

Eski Kent meydanına 15 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan tesis, konumu, temizliği, girişi ile ziyaretçileri kendisine hayran bırakıyor. Otelin bazı odalarındaki Sveti Nikola ve Budva Koyu manzarası ile konaklama deneyimini daha keyifli bir hale getiriyor. Bu otelde konaklamak isterseniz buradan rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz.

#2 Captain Apartments 4*

Captain Apartments

Muhteşem konumuyla plaja ve Eski Kent bölgesine 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, yemyeşil manzaraya bakan balkonlu odalarıyla  huzur dolu bir konaklama için Budva’da tercih edebileceğiniz uygun fiyatlı oteller arasında bulunuyor. Bu otelde kalmak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırma şansına sahip olabilirsiniz.

#3 Hotel Montenegro 4*

Hotel Montenegro

Becici bölgesinde bulunan işletme kendisine ait plajı, etkileyici mutfağı ile ziyaretçilerini etkilemeyi başarıyor. Dilerseniz ek ücret karşılığında otel servisi ile havaalanından otele gelme şansına da sahip olabiliyorsunuz. Bu güzel otel bizce Budva’da nerede kalınır? sorusu için oldukça ideal cevaplardan biri. Hotel Montenegro ile ilgili detaylara ve rezervasyon bilgilerine ulaşmak için burayı tıklayınız.

#4 Hotel Aleksandar Rafailovići 4*

Hotel Aleksandar Rafailovići

Tesis Old Town’a 3 km. mesafede bulunuyor. Rafailovići Plajı’na sıfır konumda bulunan otelde konaklayarak odanızdan çıkar çıkmaz plajın tadını çıkarabilirsiniz.

Otelin çevresindeki barlarda keyifli zamanlar geçirebileceğiniz gibi otelin yakınından kalkan otobüslerle şehirdeki diğer plajlara da gidebilirsiniz. Bu otelde konaklamak için rezervasyonunuzu hemen şimdi buradan yaptırabilirsiniz.

#5 Avala Resort & Villas 4*

Avala Resort & Villas

Old Town bölgesinin tam ortasında bulunan tesis, konum olarak şehirdeki en ideal oteller arasında bulunuyor. Oldukça ferah ve konforlu odalarda konaklama imkanı sunan otel, ilgili personeli ile ziyaretçilerine her konuda yardımcı olmaya gayret ediyor.

Siz de bu otele birinci sınıf bir konaklama deneyimi yaşamak isterseniz rezervasyon için burayı tıklayınız.

Budva’ya geldiğinizde görmeniz gereken yerlerle ilgili bilgilere ve fotoğraflara Budva’nın gezilecek yerler sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin