Budapeşte’de Nerede Kalınır? 5 Muhteşem Otel Tavsiyesi

Budapeşte’de nerede kalınır ? sorusunun cevabını araştırmaya başladınız. O halde bu yazımız sorularınıza cevap bulmanızda size oldukça yardımcı olacaktır.

Budapeşte, Avrupa’nın uygun fiyatlı şehirleri arasında bulunuyor ve bu durum şehirdeki konaklama fiyatlarına da yansıyor. Budapeşte’de nerede kalınır diye düşünenler için şehirde Avrupa’ya göre çok daha uygun fiyatlara konaklama fırsatına sahip olabiliyorsunuz

1- Budapeşte’de Nerede Kalınır?

Şehirde lüks otellerden, uygun fiyatlı hostellere ve apartman dairelerine kadar çok çeşitli konaklama alternatifleri bulunuyor.

Tuna Nehri Çevresi: Şehrin Buda ve Peşte bölgelerini birleştiren Tuna Nehri’nin civarı hem lüks hem de uygun fiyatlı konaklama seçeneklerine ev sahipliği yapıyor. Özellikle nehrin Peşte kısmı eğlenceli bir konaklama bölgesi arayanlar için en uygun seçenekler arasında gösterilebilir.

Deak Ferenc Ter Meydanı: Şehrin en önemli meydanlarından biri burasıdır ve pek çok turistik aktivite bu bölgede gerçekleştirilmektedir. Andrassy Caddesi, Kahramanlar Meydanı, Oktogon Meydanı gibi şehrin önemli noktalar da bu meydanda bulunuyor. Buradaki ulaşım olanakları ile şehrin diğer noktalarına da kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Eğer Budapeşte gece hayatını deneyimlemek istiyorsanız bu bölge sizin için ideal bir tercih olacaktır.

Kale Tepesi: Şehre en hakim noktalardan biri olan Kale Tepesi, Budapeşte gezilecek yerler listesindeki önemli noktalara yakınlığı nedeniyle tercih edilebilecek yerler arasında bulunuyor.

Şehirdeki önemli konaklama noktalarından sonra dilerseniz biraz da şehirde en çok tercih edilen bazı otelleri paylaşalım;

2- Budapeşte Otel Tavsiyeleri

#1 Avenue Hostel

Avenue Hostel

Terezvaros bölgesinde bulunan hostel şehrin en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama seçeneklerinin başında geliyor. Temizliği, kahvaltısı ve diğer imkanları ile ziyaretçilerini hayli memnun etmeyi başarıyor.

Yeni arkadaşlar edinebileceğiniz sosyal bir ortam da sunan hostel özellikle düşük bütçeli gezginler ve kalabalık gruplar için oldukça ideal. Hostelde konaklamak için rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

#2 Friends Hostel & Apartments

Friends Hostel & Apartments

Hemen önünden tramvay geçen tesis, oldukça merkezi bir konumda ve tarihi bir binada hizmet veriyor. Binanın Devlet Opera Binası’na mesafesi ise sadece 500 metre. Mekanın yemek ve alışveriş mekanlarına yakın olması da ziyaretçiler için büyük avantaj sağlıyor.

Hatta New York Cafe’ye de yürüyerek ulaşmanız mümkün olabiliyor. Siz de bu konaklama seçeneğini tercih ettiyseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Cosmo City Hotel 3*

Cosmo City Hotel

Vaci Utca’ya çok yakın bir konumda bulunan otel, özellikle konumu ve temizliği ile ziyaretçilerden tam not almayı başarıyor. Güler yüzlü personeli ve üstün hizmet anlayışı ile bu tesis Budapeşte’de nerede kalınır ? sorusunun en güzel cevaplarından biri. Burada konaklamaya karar verdiyseniz otelle ilgili fotoğraflara ve diğer bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

#4 Marmara Hotel Budapest 4*

Marmara Hotel Budapest

Budapeşte’de bir Türk işletmeci tarafından işletilen bu otelde memleket özleminizi giderebilirsiniz. Avrupa’da pek görmeye alışkın olmadığınız taharet musluğunun bu otelde olması bile Türk ziyaretçiler için önemli bir tercih sebebi bizce 🙂

Merkezi konumu, ulaşım olanaklarına yakınlığı ve muhteşem hizmeti de oteli tercih etmek için önemli sebepler arasında gösterilebilir. Bu tesiste konaklamak isterseniz rezervasyonunuzu buradan yaptırabilirsiniz.

#5 Kempinski Hotel Corvinus Budapest 5*

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Zincir Köprü’ye 5 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, tertemiz odaları ve muhteşem lokasyonu ile şehrin en çok tercih edilen otelleri arasında bulunuyor. Eğer bütçe konusunda herhangi bir kısıtlamanız yoksa bizce bu oteli seçenekleriniz arasında bulundurmalısınız. Rezervasyon için burayı tıklayınız.

*Peki, sizin favori Budapeşte oteliniz hangisi? Budapeşte şehrindeki konaklama deneyimlerinizi bizimle yorum kısmından paylaşarak ziyaretçilerimize fikir vermeye ne dersiniz? 🙂

Yorum yapın

Bizi Takip Edin