Brüksel’de Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

Avrupa Birliği’ne başkentlik yapan bir şehir konumunda bulunan Brüksel, yılın her döneminde ziyaretçi yoğunluğu yaşamaktadır.

Şehre her yıl politik nedenlerle ziyaret edenlerin yanı sıra pek çok turist de gelmektedir. Bu da şehirde yoğun bir konaklama ihtiyacını da beraberinde getirmektedir. Bu yazımızda şehirde bulunan konaklama seçenekleri hakkında bilgilere ve otel tavsiyelerine yer verdik. Eğer siz de Brüksel’de nerede kalınır sorusunun cevabını merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Brüksel’de Nerede Kalınır

Brüksel diğer pek çok Avrupa şehrine göre daha küçük bir şehir. Burada görülmesi gereken yerlerden Atomium ve Mini Europe dışında kalan yerlerin hepsi birbirine oldukça yakın ve yürüme mesafesinde.

Şehirde belli başlı konaklayabileceğiniz bölgeleri şehir merkezi, European Quarter, Ixelles Et Saint Gilles, Anderlecht ve Elsene şeklinde sıralayabiliriz. Bu bölgelerde bulunan oteller size konforlu bir konaklama imkanı sunacaktır.

Otel Tavsiyeleri

Öncelikle hem siyasi hem de turistik anlamda yoğun bir şehir olan Brüksel’de otel fiyatlarının bir tık daha pahalı olduğunu belirtmemiz gerek. Bunun yanında otellerin doluluk oranları hayli yüksek olduğundan kalacağınız yer için önceden rezervasyon yaptırmanız sizi yer bulamama gibi kötü sürprizlerden uzak tutacaktır. Gerçi yer bulamama gibi bir sorun olmaz ama seçenekleriniz azalacağından tam kafanıza uygun bir yer bulamayabilirsiniz. Bu nedenle siz işinizi garantiye alın bizce.

1. Ibis Hotel Brussels Centre Ste Catherine 3*

Ibis Hotel Brussels Centre Ste Catherine

Büyük Meydan’a sadece 500 metre mesafede bulunan otel, ilgili personeli ve temiz odaları ile yolculuğun ve tatilin yorgunluğunu üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. easyHotel Brussels City Centre 3*

easyHotel Brussels City Centre

Oldukça merkezi bir noktada konumlanan otel, her yere kolay bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Uygun fiyatlarla size emanet dolabı hizmeti sunan otel, geziniz sırasında eşyalarınızın size yük olmasının da önüne geçiyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Courtyard By Marriott Brussels EU 4*

Courtyard By Marriott Brussels EU

Brüksel Havaalanı’na 10 km. mesafede bulunan otel, müşterilerinden aldığı yüksek memnuniyet puanı ile Brüksel’de nerede kalınır sorusunun tam cevabı olduğunu bizlere ispatlıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Hotel Manos Stephanie 4*

Hotel Manos Stephanie

Sakin ve konforlu bir odada dinlenip güne güzel bir kahvaltıyla başlamak ister misiniz. O halde tercihinizi Hotel Manos Stephanie’den yana kullanabilirsiniz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Warwick Brussels – Grand Place 5*

Warwick Brussels – Grand Place

Merkez Tren İstasyonu’na 2 dakikalık bir mesafede bulunan otel ziyaretçilerine 5 yıldızlı konforun keyfini sürme imkanı sunuyor. Oldukça merkezi bir konumda bulunan otel Brüksel gezilecek yerlere yakınlığı ile de gerçekleştireceğiniz gezinin daha eğlenceli geçmesine olanak tanıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin