Bordeaux Gece Hayatı

Eğer Avrupa seyahatinizde listenizde Fransa varsa UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Bordeaux’u da gezi rotanıza almanızda fayda var.

Birçok kişi için tatil yaptığı yerin eğlence ve gece hayatı da çok önemli olmaktadır. Gündüz şehri gezen bünyeler akşamları ise kendini müziğin ve dansın ritmine kaptırmak istiyor haliyle. Sizin için Bordeaux gece hayatı hakkında merak edebileceğiniz şeyleri araştırdık.

Bordeaux Gece Hayatı

Öncelikle çok hareketli bir gece hayatı arayan kişiler için Bordeaux’un çok isabetli bir karar olmayacağını belirtelim.

Çok renkli bir eğlence ve gece hayatı olmamasına rağmen Bordeaux’da akşam yemeğinden sonra çıkıp günün yorgunluğunu atabileceğiniz, arkadaşlarınızla sohbet edip eğlenebileceğiniz çok hoş barlar ve cafelerin olduğunu söyleyebiliriz.

Şehirde akşam çıkıp eğlenebileceğiniz mekanlar çoğunlukla La Victorie ve Quais bölgelerinde yoğunlaşıyor. Sizin için şehirdeki mekanları inceledik ve gönül rahatlığıyla eğlenebileceğiniz bazı seçenekleri belirledik.

Bordeaux’da Gidebileceğiniz Mekanlar

1. Lapollo

Lapollo

Hemen köşebaşındaki mekan turuncu rengiyle oldukça dikkat çekiyor. Oldukça hoş tasarımı ile ziyaretçileri kendisine çeken mekanda oldukça keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

2. Symbiose

Symbiose

Chartrons bölgesinde bulunan Symbiose, ziyaretçilerine egzotik karışımlarla sıra dışı kokteyller deneme imkanı sunuyor. Kokteyl konusunda şehrin en iyilerinden birinin burası olduğunu söyleyebiliriz.

3. I.Boat

I.Boat

Bassins à Flot semtinde demirlenmiş bir gemide bulunan mekanın ismi de buradan geliyor. Mekanda birbirinden keyifli içkilerin tadını çıkarırken DJ performansıyla çok özel müziklerin ritmine kendinizi kaptırabilirsiniz.

4. Les Mots Bleus

Les Mots Bleus

Oldukça sakin bir ortamda ev yapımı keklerin, kurabiyelerin tadına bakmak ister misiniz? O halde Les Mots Bleus tam aradığınız mekan.

5. Bar a Vin

Bar a Vin

Şehirde şarap tadabileceğiniz özel bir mekan arıyorsanız Bar a Vin size istediklerinizi sunacak özelliklere sahip. Eğer şaraplara meraklıysanız bu mekanı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

6. Blacklist

Blacklist

Eğer Bordeaux’da özel ve lezzetli bir kahve içmek istiyorsanız Blacklist adlı mekanı tavsiye ediyoruz.

7. Utopia

Utopia

Eski bir kiliseden devşirme olan Utopia günümüzde cafe ve bar olarak hizmet ediyor. Mekan, farklı bir atmosferde hoş bir akşam geçirmek isteyenler için oldukça ideal.

8. L’Autre Petit Bois

Lautre Petit Bois

Özellikle şaraplarıyla bilinen mekan, barok tarzdaki dekorasyonu da ziyaretçilerine çok özel bir akşam geçirme imkanı sunuyor.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin