Belgrad’da Nerede Kalınır? 5 Muhteşem Otel Tavsiyesi

Sırbistan’ın başkenti Belgrad, etkileyici bir şehir olmasının yanı sıra ülkemiz vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği yerler arasında bulunması sebebiyle de dikkat çekiyor.

Belgrad’ı ilk defa ziyaret edenler için Belgrad’da nerede kalınır? sorusu öncelikli olarak cevap bulunması gereken soruların başında gelmektedir. Sizler için yazımızda Belgrad’ın konaklama seçenekleri ve Belgrad otelleri ile ilgili detaylara yer vermeye çalıştık.

1- Belgrad’da Nerede Kalınır?

Belgrad, Avrupa’nın konaklama ve diğer şartlar bakımından uygun fiyatlar sunan şehirlerinden biridir. Şehirde konaklamak için pek çok bölge ve otel bulunuyor.

Stari Grad: Kalemegdan’ın da bulunduğu Belgrad’ın bu eski bölgesi şehrin en merkezi yerleri arasında bulunmaktadır. Şehrin en hareketli yerlerinden olan Knez Mihailova Caddesi de bu bölgede yer almaktadır. Şehrin diğer bölgelerine biraz daha pahalı olsa da merkezi konumu, ulaşım artellerine ve Belgrad gezilecek yerlere yakın olması nedeniyle ziyaretçilerin büyük çoğunluğu bu bölgeyi tercih etmektedir.

Stari Grad

Savski Venac: Hem şehrin merkezi Stari Grad’a yakınlığı hem de uygun fiyatı ile Belgrad’da nerede kalınır? sorusunun en iyi cevaplarından birisinin bu bölge olduğunu söyleyebiliriz.

Noi Beograd: Yeni Belgrad diye adlandırabileceğimiz şehrin yeni yüzü Noi Beograd, Savski Venac’ın hemen karşısında bulunmaktadır. Alışveriş ve eğlence merkezlerinin yakınlarında olmak isteyenler için bu bölgenin oldukça iyi bir seçim olacağını söylemeliyiz.

Vracar: Şehre yakın konumlardan bir diğer bölgesi ise Vracar. Diğer yerler kadar olmasa da burasıda gezilecek yerlere yakınlığı ile ziyaretçilerin sıklıkla tercih ettiği yerlerden biri olarak değerlendirilmektedir.

2- Belgrad Otel Tavsiyeleri

Gidilecek rotada otel seçimi yapılırken internet üzerinden yorum sitelerindeki kullanıcı yorumlarını, otelin aldığı puanları, otelin konumunu ve olanaklarını incelemek sorunsuz ve keyifli bir konaklama seçeneği bulma konusunda büyük avantaj sağlamaktadır. Fikir vermesi açısından sizler için bazı otel önerilerini sizlerle paylaşmak istedik;

#1 Wake Up Apartments and Rooms

Wake Up Apartments and Rooms

Özellikle bütçesi kısıtlı olanlar için şehir merkezindeki en ekonomik seçeneklerden birinin bu tesis olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ziyaretçilerin özellikle temizliğinin kusursuz olduğunu belirttiği bu konaklama seçeneğinin mutfağı ve bahçesi de ziyaretçilerin kullanımına açık. Burada konaklama için rezervasyonunuzu yaptırmak için burayı tıklayabilirsiniz.

#2 Hotel Moskva 4*

Hotel Moskva

Stari Grad bölgesinde bulunan Hotel Moskva, özellikle Belgrad gece hayatı ile akşamları eğlenceli zamanlar geçirmek isteyenlerin tercih edebileceği güzel bir seçenek. Siz de böyle bir noktada konaklamak isterseniz buradan rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#3 Life Design Hotel 4*

Life Design Hotel

Şehir merkezine yakın olması ve restoran kısmının zenginliği ile bu otelde çok keyifli bir konaklama tecrübesi yaşayabilirsiniz. Otelle ilgili detaylar ve rezervasyon için burayı tıklayabilirsiniz.

#4 Radisson Blu Old Mill Belgrade 4*

Radisson Blu Old Mill Belgrade

Savski Venac bölgesinde bulunan otel Cumhuriyet Meydanı’na 2,5 km. mesafede bulunuyor. Oldukça şık döşenmiş odalarda misafirlerini ağırlayan otel, şehrin pek çok olanağına yürüme mesafesinde ya da kısa bir yolculuk mesafesinde bulunuyor. Otelde konaklamak isterseniz rezervasyonunuzu buradan kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

#5 Hotel Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel 5*

Hotel Metropol Palace, a Luxury Collection Hotel

2012 yılında restore edilmiş tarihi bir binada hizmet veren otel, şehir merkezine yalnızda 400 metre mesafede bulunuyor. Oldukça konforlu odalarda konaklama imkanı sunan otel, güler yüzlü çalışanları ile mutlu bir şekilde otelden ayrılmanızı sağlıyor. Detaylar için burayı tıklayabilirsiniz.

Belgrad’da nerede kalınır yazımız hakkındaki fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlere ulaştırabilir, sevdiğiniz Belgrad otellerini paylaşabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin