Barselona’da Nerede Kalınır? Otel Tavsiyeleri

İspanya’nın en özel şehirlerinden biri olan Barselona, ziyaretçilerine unutamayacakları bir tatil geçirme imkanı sunuyor. 

Özellikle kendi başına seyahat etmeyi sevenler için konaklama en önemli sorunların başında geliyor. Eğer siz de Barselona’yı bir tur firması ile değil de bireysel olarak gezmeyi düşünüyorsanız Barselona’da nerede kalınır sorusunun cevabı için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Barselona’ya geldiğinizde nereleri görmeniz gerektiğini merek ediyorsanız Barselona gezilecek yerler yazımıza göz atmanızı öneriyoruz. 

Barselona’da Nerede Kalınır

Barselona’da konaklamak için pek çok seçeneğiniz bulunuyor. Konaklama tercihinde bulunurken beklentileriniz ve fiyat/performans dengeniz çok önemli bir etken olmaktadır.

Barselona’ya gelen ziyaretçilerin en çok tercih ettiği güvenli ve modern bölgelerin başında Plaza Catalunya ve yıldızı her geçen gün artan Eixample bölgeleri geliyor. Bu bölgeler merkezi konumda konaklamak isteyenlerin ilk sıraya alması gereken yerlerin başında geliyor. Şehrin en hareketli yüzünü görmek isteyen ziyaretçiler bu bölgelerin yanında La Rambla’yı da ekleyebilirler.

Eğer şehrin tarihi dokusuna daha yakın olmak isterseniz özellikle Ciutat Vella Bölgesi sizin için en ideal bölgelerden biri olacaktır. Sahile yakın bir konum arıyorsanız tercihinizi Saint Marti, Vila Olimpica ya da Poblenou bölgeleri Barselona’da nerede kalınır sorusunun en ideal cevabı olacaktır.

Barselona Otel Tavsiyeleri

Şehirde pek çok otel seçeneği bulunuyor. Şehirdeki bütün otelleri karşılaştırma sitelerinden inceleyerek beklentilerinizi karşılayacak en uygun otele ulaşmanız mümkün. Araştırmak için vakti olmayanlar yazımızın devamında paylaştığımız otel önerilerinden bütçelerine en uygun oteli tercih ederek zaman kazanabilirler.

1. Praktik Vinoteca 3*

Praktik Vinoteca

Catalunya Meydanı’na, metro istasyonuna ve şehrin diğer önemli noktalarına yakınlığı ile dikkat çeken otel, verdiği hizmetle ziyaretçilerinden tam not almayı başarıyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

2. Musik Boutique Hotel 3*

Musik Boutique Hotel

Otel ilgili personeli ile verdiği hizmet sayesinde ziyaretçilerin konforlu bir konaklama tecrübesi yaşamasına olanak tanıyor. Otelden yürüyerek 20 dakikada plaja ulaşabiliyorsunuz. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

3. Capri by Fraser Barcelona 4*

Capri by Fraser Barcelona

Sant Marti bölgesine bulunan otel, özellikle plaja yakın bir yerde konaklamak isteyenlerin tercih edebileceği bir konumda bulunuyor. Otel odalarında ziyaretçilerin ihtiyaçları olabilecekleri en ince ayrıntılara kadar düşünülmüş. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

4. Petit Palace Boqueria Garden 4*

 Petit Palace Boqueria Garden

Muhteşem konumu, metroya 1 dakikalık mesafesi ve çocuklu aileler için güvenli ortamı ile Barselona’da nerede kalınır sorusunun en güzel cevaplarından birinin bu otel olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Otelle ilgili yapılan bağımsız yorumlar da müşterilerin otelden ne kadar memnun kaldığını bizlere gösteriyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

5. Ohla Eixample 5*

Ohla Eixample

Muhteşem şehir manzaralı havuzuyla ziyaretçilerin gönlünü çalan otel, sunmuş olduğu  yıldızlı hizmetle oldukça keyifli bir konaklama imkanı sunuyor. Otelle ilgili detaylı bilgiler ve rezervasyon için tıklayın.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin