Barselona Gece Hayatı

Barselona gibi Avrupa’nın en özel şehirlerinden birinde gece hayatının sönük geçmesi elbette beklenemez. 

Şehre geldiğinizde gündüz bu muhteşem şehrin güzelliklerini keşfe çıktıktan sonra doyasıya eğlenmek isterseniz Barselona gece hayatı birbirinden keyifli mekanlarıyla size unutamayacağınız geceler yaşama imkanı sunuyor.

Barselona Gece Hayatı

Barselona’ya geldiğinizde öncelikle nasıl bir eğlence yaşamak istediğinize karar vermelisiniz. Eğlence tarzınıza ve seçeceğiniz mekana göre eğlencenin başlangıç saatine kadar değişiklik gösterebilmektedir. Sizin için şehirdeki gidebileceğiniz mekanları eğlence türüne göre listeledik.

Barselona’daki eğlenebileceğiniz mekanlar oldukça sıkı güvenlik önlemleri aldıkları için mekanlarda hırsızlık vb. olaylara pek rastlanmadığını belirtelim; ancak ara sokaklarda ve sakin yerlerde yankesicilere karşı tedbirli olmanızda fayda var.

Barselona’da Gece Gidebileceğiniz Mekanlar

Bir İspanyol gibi eğlenmek isteyenler

Eğer Barselona’da bir İspanyol gibi eğlenmek istiyorsanız şehirde gece hayatının çok geç başladığını bilmeniz gerek. Böyle bir eğlence tarzını özellikle vakti bol olan ve şehirde uzun süre vakit geçirmeyi planlayan ziyaretçilere öneriyoruz; çünkü geç başlayan bir gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam ettiği için gündüz gezmeye pek fazla vaktiniz kalmayacaktır.

Luz de Gas

Barselona’nın yerli halkı gece 23:00-00:00’a kadar akşam yemeğini yiyebiliyor. Ardından bir barda bir şeyler yudumlayan yerli halk gece 02:00 gibi buradan eğlence mekanlarına giderek gecenin geç saatlerine kadar eğlenebilmektedir. Yerli halk genellikle Luz de Gas, The Sutton Club, Bikini isimli mekanlarda eğlenmektedir. Bu mekanlarda orta yaş insanlardan oluşan ziyaretçi profili çeşitli müziklerle eğlencenin tadını çıkarmaktadır.

Turist gibi eğlenmek isteyenler

Eğer Barselona’da bir turist gibi gece hayatını yaşamak istiyorsanız elinizi biraz çabuk tutmanız gerekiyor. Turistler genellikle yerli halka göre eğlenceye daha erken başladığı için yer bulma konusunda sıkıntı çekebilirsiniz.

Shoko

Turistler için şehirdeki en çok tercih edilen ve tavsiye edilen mekanların başında Opium Mar geliyor. Burada dilerseniz açık havada dilerseniz kapalı kısımda eğlenme şansına sahip olabiliyorsunuz. Bunun dışında Shoko, Bling Bling, Catwalk, Buddha Bar gibi mekanlar da hayli fazla tercih edilen yerler arasında bulunuyor.

Salsa ve Latin danslarına kendisini kaptırmak isteyenler

Son zamanlarda ülkemizde de oldukça yaygın bir konsept haline gelen salsa ve Latin dansları üzerine kurulu olan mekanlar Barselona’da oldukça fazla tercih edilmektedir.

Mojito

Eğer siz de bu özel dansların ritmine kendinizi kaptırmak istiyorsanız şehirde bu tür mekanları tercih edebilirsiniz. Şehirde bulunan Atilla ve Mojito isimli mekanlar bu konuda en çok tercih edilen yerlerin başında geliyor.

Gece kulüplerinde müziğin ritmine kapılmak isteyenler

Eğer çeşitli müziklerle çılgınlar gibi dans etmek ve gecenin hakkını sonuna kadar vermek istiyorsanız sizi gece kulüplerinin ışıltılı dünyasına davet ediyoruz.

Sala Apolo

Şehirde insanlar çoğunlukla Sala Apolo, Marula Cafe, City Hall, Magic gibi mekanları öncelikli olarak tercih etmektedir. Ancak şehirdeki gece kulübü sadece bunlarla sınırlı değil. Barselona sokaklarına çıktığınızda pek çok farklı mekanda eğlenme imkanını bulabilirsiniz.

Barlarda cool bir eğlence arayanlar

Eğer tercihiniz daha sakin, fonda çalan müzik eşliğinde bir kaç kadeh bir şeyler içerek arkadaşlarınızla sohbet etmekse şehirdeki barlar tam size göre. Özellikle El Borne bölgesinde bulunan barlar aradığınız eğlenceyi size bonkörce sunmaktadır.

La Confiteria

Şehirde bulunan La Caseta del Migdia, Dry Martini, La Confiteria, No Se gibi mekanlarda keyifli bir akşam geçirme imkanını yakalayabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin