Auckland’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

Auckland, Yeni Zelanda’nın kuzey kısmında 1.5 milyonluk nüfusuyla ülkenin en önemli şehirlerinin başında gelmektedir.

Lüks yaşamın hüküm sürdüğü bir şehir olan Auckland, şehre gelenlere konaklama çeşitliliği bakımından da oldukça geniş bir seçenek sunmaktadır. Auckland’da nerede kalınır ? diye merak eden ziyaretçilerimiz için şehrin konaklama seçeneklerini ve şehirde tercih edilebilecek başlıca otelleri araştırdık.

1- Auckland’da Nerede Kalınır?

Eğer Auckland’da uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arıyorsanız bakmanız gereken yer şehir merkezi olacaktır. Burada hem ekonomik fiyatlı otellerde konaklayabilir hem de Auckland gezilecek yerlere kolay bir şekilde ulaşma imkanına sahip olabilirsiniz. Galdstone bölgesi de düşük bütçeli ziyaretçilerin tercih edebileceği plajlara yakın olan önemli konaklama noktaları arasında bulunuyor.

Eğer sahile biraz daha yakın bölgelerde konaklamak isterseniz konaklama maliyetlerinin biraz daha yüksek olduğunu bilmenizde yarar var. Tercihinizi sahil bölgesinde yana kullanacak olursanız Prinses Limanı bölgesine bakabilirsiniz.

2- Auckland Otel Tavsiyeleri

Auckland’da her bütçeye uygun farklı otel seçenekleri bulunuyor. Yazımızın bu kısmında sizler için çeşitli bütçelere uygun otel seçeneklerini listelemeye gayret ettik. Seçtiğimiz otellerin kullanıcı yorumlarına da özellikle dikkat ettiğimizi de belirtelim. Siz de daha önce Auckland’da kaldığınız otellerle ilgili tecrübelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşarak yazımızın okurlarımız için daha faydalı olması için katkıda bulunabilirsiniz.

#1 Haka Lodge Auckland

Haka Lodge Auckland

Aotea Meydanı’na 10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan bu konaklama seçeneği Aucklan’da nerede kalınır sorusuna yanıt veriyor. Bütçeniz kısıtlı ise bu konaklama seçeneğini değerlendirmenizde fayda var. Burası çiftler için uygun olduğu gibi yalnız gezen gezginler veya grup halinde gezenler için de yatakhane şeklindeki odalarıyla hizmet vermektedir. Rezervasyon için tıklayınız.

#2 Proximity Apartments Manukau / Auckland Airport 4*

Proximity Apartments Manukau

Studyo tipi daireleriyle ev konforunu aratmayacak bir konaklama tecrübesi yaşayabileceğiniz bu konaklama seçeneği şehir merkezine 17 km. mesafede bulunuyor. Burası özellikle havaalanına yakın olmak isteyen, genellikle iş seyahati için gelenler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Tabi çiftler ve aileler de burayı tercih ediyor. Rezervasyon ve detaylı bilgiler için burayı tıklayabilirsiniz.

#3 VR Takapuna 4*

VR Takapuna

Şehir merkezine araçla 10 dakikada gidebileceğiniz otel etkileyici manzarası ve konforlu odalarıyla büyük ilgi görüyor. Otelle ilgili detaylara ve rezervasyon bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

#4 Ramada Auckland Federal Street 4*

Ramada Auckland Federal Street

Aotea Meydanı’na yalnızda 200 metre mesafede bulunan bu apart otel çamaşır makinesi, kurutucu gibi olanaklarıyla rahat bir konaklama seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Auckland’da apart otel deneyimi yaşamak isterseniz buradan rezervasyonunuzu hemen yaptırabilirsiniz.

#5 SKYCITY Grand Hotel Auckland 5*

SKYCITY Grand Hotel Auckland

Şehrin en otantik ve tarihi bölgelerinden biri olan Federal Street’te bulunan otel, Auckland Limanı manzarası, çağdaş tarzda dekore edilmiş odaları, ödüllü muhteşem restoranı ise rüya gibi bir konaklama tecrübesi yaşamak isteyenlerin listesinde mutlaka bulunması gereken bir seçenek.

Otelde keyfiniz için birçok olanak sunulmaktadır. Eğer bu otelde konaklamak isterseniz burayı tıklayabilir ve hem otelle ilgili detaylara ulaşabilir hem de rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Auckland’da nerede kalınır yazımızla ilgili tüm bilgi ve tecrübenizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin