Amasra’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi

İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere yakınlığı ile pek çok insan tarafından hafta sonları kaçamak rotası olarak değerlendirilen Amasra, tarihi ve doğal güzellikleri ile insanlara bir kaç gün de olsa stresli hayatlarından kurtulma imkanı veriyor.

Adı Kraliçe Amastris’ten gelen belde, Bartın iline bağlı olmasına rağmen Bartın’dan çok daha popüler olan ve daha fazla turist çeken bir yer. Amasra özellikle tarih seven ziyaretçilerine çok fazla şey vadediyor. Bu güzel beldenin konaklama olanaklarını ele aldığımız yazımızda sizler için Amasra’da nerede kalınır? sorusunun cevabını ve beldedeki en çok tercih edilen otel önerilerini listeledik.

1- Amasra’da Nerede Kalınır?

Amasra küçük bir elde olduğu için Amasra’da nerede kalınır sorusunun cevabı çoğunlukla Amasra’nın merkezinde bulunmaktadır ve merkezde konaklayarak kolay bir şekilde Amasra’nın gezilecek yerlerini görme ve gezme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Amasra’da merkez dışında da çeşitli bölgelerde konaklamayı tercih edebilirsiniz. Bu bölgelerin başında merkeze 25 dakikalık mesafede bulunan Çakraz Köyü bulunmaktadır. Burayı daha çok doğayla baş başa olmayı seven insanların konaklamak için tercih etmesinde fayda olduğunu düşünüyoruz. Çakraz Köyü dışında Bozköy, Göçgün, Akkonak gibi yerler de doğayla iç içe kamp kurarak konaklamak isteyenlerin tercih edeceği yerler arasında bulunuyor.

**Amasra’yı canlı görmek için tıklayınız

Amasra’ya geldiğinizde büyük şehirlerde bulunan çok yıldızlı aşırı lüks otelleri beklememenizi öneriyoruz. Bölgenin küçüklüğünün konaklama seçeneklerine de yansıdığını söyleyebiliriz. Buradaki konaklama seçenekleri çoğunlukla apartman tarzındaki binalarda hizmet veren daha çok butik otel tarzındaki yerler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bölgedeki konaklama seçenekleri aşırı konfor beklentisinde olmayanları fazlasıyla memnun edecektir diye düşünüyoruz.

#1 Amasra Otel Tavsiyeleri

Amasra

Önerilerimizi inceleyerek hem beldedeki oteller hakkında fikir sahibi olabilir hem de bu otellerden birini tercih ederek zamandan tasarruf etme şansını yakalayabilirsiniz.

#1 Hakbilir Pansiyon

Eğer öğrenci işi uygun fiyatlı bir pansiyon arıyorsanız, güleryüzlü işletmecileri ile size kendisini sevdirecek bu güzel pansiyonu tercih edebilirsiniz. Konumu ile de tercih edilebilecek bir konaklama seçeneği olan pansiyon, tabi ki çok lüks beklentisi olanlar için uygun olmayacaktır. Bunu da hatırlatmakta fayda var. Rezervasyon için buradaki linki takip edebilirsiniz.

#2 Seymen Hotel

Amasra’nın oldukça merkezi bir noktasında bulunan otel, bölgenin seçkin konaklama seçeneklerinden biridir. Otelden çıkarak kısa bir yürüyüşle Amasra Müzesi’ni ve Küçük Liman Plajı’nı gezme şansına sahip olabiliyorsunuz. Otel sade bir şekilde tasarlanmış nezih ve temiz odalarda müşterilerini ağırlamaktadır. Siz de bu otelde konaklamak isterseniz detaylara ve rezervasyon bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

#3 Amasra Timur Otel

Amasra şehir merkezine iki dakikalık mesafede bulunan otel, merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Otel, Amasra Kalesi’ne sadece 120 metrelik mesafe ile bu kaleyi görmek isteyenler için çok ideal bir konaklama seçeneği oluyor. Siz de bu otelde kalmak isterseniz buradan hemen rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

#4 Diamond Hotel Amasra 3*

Şehir merkezinin biraz dışında kalan otel, bölgenin lüks sayılabilecek konaklama seçenekleri arasında bulunuyor. Eğer Amasra’yı kendi aracınızla gezmeyi planlıyorsanız bu oteli düşünebilirsiniz. Otelle ilgili detaylara ve rezervasyon bilgilerine ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.

#5 Northdoor Hotel 4*

Amasra’nın en güzel noktalarından birinde konumlanan otel, 2015 yılından bu yana müşterilerine hizmet vermektedir. Açık yüzme havuzu, özel iskelesi ve huzur veren ortamı ile ailenizle bu konaklama seçeneğini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Detayları incelemek veya rezervasyon yaptırmak için sizi buraya alalım.

**Yazı ile ilgili fikir ve görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar butonunu kullanabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

“Amasra’da Nerede Kalınır? 5 Otel Tavsiyesi” üzerine 3 yorum

    • Uyarınız için teşekkür ederiz, bir karışıklık olmuş. 🙂 Gerekli düzenleme yapıldı. Keyifli okumalar dileriz.

      Yanıtla
  1. Batı Karadeniz Bölgesinde, Bartın iline bağlı bir ilçe olan Amasra, denizden alınıp karaya verilen balıkların, doğadan alınıp insana verilen nimetlerin kapısını hep açık tutmaya çalışan insanların kentidir.

    Yanıtla

Yorum yapın

Bizi Takip Edin