Alanya’da Nerede Kalınır? | 6 Otel Tavsiyesi

Tatil sezonunun yaklaştığı şu günlerde birçok kişi tatil planlarını yapmaya başladı bile. Bu yılın en gözde tatil rotalarından biri olan Alanya’daki konaklama tesisleri de son sürat sezona hazırlanıyor.

Tatil için Alanya’yı ilk defa düşünüyorsanız aklınızdaki Alanya’da nerede kalınır? sorusunun cevabına yazımızın devamında ulaşabilirsiniz.

1- Alanya’da Nerede Kalınır?

Alanya’ya geldiğinizde eğer gezmeyi de ihmal etmeyecekseniz ilçe merkezi en ideal seçim olacaktır. Şehir merkezi dışında ziyaretçilerin en çok tercih ettiği yerler ise Kavaklı, Avsallar ve Okurcalar olmaktadır. Bu bölgeler de oda+kahvaltı, her şey dahil gibi çeşitli konaklama seçenekleriyle hizmet veren bir çok otel bulmak mümkün olmaktadır.

2- Alanya Otel Tavsiyeleri?

Alanya’da 400’den fazla sayıdaki otel, şehre gelen ziyaretçilere geniş bir seçim olanağı sunuyor. Eğer bütçe konusunda imkanınız kısıtlıysa 3 veya 4 yıldızlı otellerde ihtiyacınız olan konforu bulabilirsiniz. 5 yıldızlı oteller özellikle erken rezervasyon fırsatını kaçırdığınız taktirde çok yüksek fiyatlar istediği için çok fazla ekonomik olmamaktadır. Sizin için beldedeki bazı otelleri listeledik;

#1 Kleopatra Carina Hotel

Kleopatra Carina Hotel

Plaja birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunan otel, bölgedeki tercih edebileceğiniz en uygun fiyatlı oteller arasında bulunuyor. Otel odaları ve banyoları biraz küçük olsa da burası ziyaretçilerinden fiyat/performans anlamında hayli memnun edici yorumlar almaktadır. Yalnız bazı ziyaretçilerin otelle ilgili fotoğraflardan farklı olduğuna dair hayal kırıklığı içeren yorumlar yaptığını da belirtelim.

Bu nedenle eğer bu oteli tercih edecekseniz ekonomik bir konaklama seçeneği olduğu için tercih etmeli ve beklentilerinizi çok yüksek tutmamalısınız.

#2 Hotel Kaptan

Hotel Kaptan

4 yıldızlı bu otel, bölgenin en köklü otelleri arasında bulunuyor. Plaja çok yakın bir konumda bulunan otel, mutfağıyla da ziyaretçilerini memnun ediyor. Burayı ziyaret edenlerin büyük çoğunluğu yorumlarında sorunsuz bir konaklama deneyimi yaşadığını ifade etmektedir.

#3 Sunprime C-Lounge – Adult Only

Sunprime C-Lounge – Adult Only

Ziyaretçilerinin her türlü isteğini dikkate alan ve onları memnun etmeyi bilen otel, sadece yetişkinlere hizmet vermektedir. Bu yönüyle çocuksuz tatile çıkanların tercih edebileceği otelde bulunan özel plaj da tatile gelenler için keyifli dakikaların habercisi.

#4 Lemon Villa Hotel

Lemon Villa Hotel

Ahşap mobilyalarıyla otantik bir ortamda konaklama imkanı sunan otel, muhteşem kahvaltısı, Alanya gezilecek yerlere yakınlığı ile de ziyaretçilerini memnun ediyor. Otel yetkililerinin yakın ilgisi ise otele gelenlerin çok memnun bir şekilde ayrılmasına olanak tanıyor.

#5 Centauera Hotel

Centauera Hotel

Plaja çok kısa bir yürüme mesafesinde bulunan otel, deniz manzaralı odaları ve ilgili personeliyle ziyaretçilerin keyifli bir konaklama deneyimi yaşamasına olanak tanıyor. Otel aynı zamanda muhteşem kahvaltı hizmetiyle de güne çok güzel bir şekilde başlamanıza olanak tanıyor.

#6 Orange County Alanya

Orange County Alanya

Deniz kıyısının tam bitimine inşa edilmiş Orange County Alanya; müşterilerine eşsiz bir tatil konforu sunuyor. Ultra herşey dahil konsepti uygulanmakta. Otelin içerisinde yok yok. Dileyen her misafir dilediği her şeyi yapabilmektedir. Eğlenmek isteyenler için; plaj partileri, tiyatro ve animasyon etkinlikleri ve otelin içerisinde yer alan club bulunmaktadır. Kafa tatili yapmak isteyenler için ise; hamam, sauna, spor salonu ve spa gibi birçok seçenek bulunuyor. Alanya’da daha lüks bir tatil arayanlar için, bu otel tam sizlik.

pinSizlerde Alanya’daki oteller hakkında tüm bilgi ve birikiminizi aşağıda yer alan yorumlar butonundan bizlerle paylaşabilir, yazımızın geliştiricilerinden biri olabilirsiniz.

Yorum yapın

Bizi Takip Edin