Birbirinden Eğlenceli 16 Mekanla Alaçatı Gece Hayatı

Yaz tatilinin gözde noktalarından biri olan Alaçatı gece hayatı ve hareketli mekanlarıyla eğlenceyi doruklara taşıyor!

Alaçatı’nın koylarında müziğin ritmine kendinizi bırakabilir veya sokaklarında lezzetli içkilerini ve mezelerini tadabilirsiniz. Yaz aylarında plaj partilerinde eğlenip, ünlü sanatçıların açık hava konserlerine katılarak farklı deneyimler yaşayabilirsiniz. Kısacası Alaçatı gece hayatı sizi her koldan eğlendirmeye niyetli…

Beach Club

1. Tren Beach Ayayorgi

Tren Beach Ayayorgi

Deniz, kum, güneş ve müzik.. Bir yaz tatilinde aradığınız her şeyi Tren Ayayorgi‘de bulabilirsiniz. Happy hour ve club partileriyle plajın keyfini çıkarabildiğiniz mekanlardan olan Tren Ayayorgi’de ünlü sanatçıların konserleri ve DJ’lerin performanslarıyla eğlencenin keyfini fazlasıyla çıkaracaksınız. Üstelik Beach giriş fiyatı yalnızca 75 TL! Alaçatı gece hayatı denildiğinde akla ilk gelen mekanlardan olan Tren Ayayorgi’de Edis, MFÖ, Demet Akalın, Ezhel, Teoman ve Tan Taşçı gibi ünlü isimler sahne alıyor.

  • Google haritalarda aç
  • Sakarya Mahallesi, 3166/1 Sokak, Ayayorgi Yolu No:14, Çeşme/İzmir
  • 0532 111 87 36
  • 08.00-04.00

2. KafePi Beach Club

KafePi Beach Club

KafePi Beach Club, deniziyle ziyaretçilerini mest eden muhteşem Ayayorgi koyundaki favori mekanların arasında yer alıyor. KafePi’de gündüz deniz ve güneşin tadını çıkarırken geceye doğru doyasıya bir eğlence sizleri bekliyor. Alaçatı gece kulüpleri ve Alaçatı beachleri arasında oldukça popüler olan KafePi’nin giriş ücretleri hafta içi 60-80 TL, hafta sonu ise 80-100 TL arasında değişiyor.

Hem Alaçatı’nın hem de Çeşme’nin gece hayatı renklerinden biri olan KafePi Beach Club’ı listenize mutlaka eklemenizi öneriyoruz! Unutmadan söyleyelim: KafePi’de girişlerin kadın-erkek sayısı eşitliğine uygun olması gerekiyor ve dışarıdan getirilen yiyecek-içecek gibi ürünler içeri alınmıyor.

3. Fly-Inn Beach Club

Fly-Inn Beach Club

Fly-Inn Beach Club, kumsalda güneşin tadını çıkarabileceğiniz, happy hour partileriyle doyasıya bir plaj keyfi yaşayacağınız mekanlarda biri. Kahvaltı ve zengin İzmir mutfağıyla sizleri karşılayan Fly-Inn Beach’in giriş ücreti 90 TL

Alaçatı gece hayatını yakından tanımak isteyenler için ideal mekanlardan olan Fly-Inn Beach Club’ta Türkiye‘nin ve dünyanın ünlü DJ’lerinin konuk olduğu festivaller, yaz boyu her gün 17.00’dan itibaren düzenlenen partiler, tavladan jengaya çeşitli turnuva ve oyunlar düzenleniyor. 2500 kişilik kapasitesiyle Alaçatı’daki en büyük beach clublardan biri olan Fly-Inn tüm eğlence severleri evine davet ediyor!

  • Google haritalarda aç
  • Şehit Mehmet Mah. Pamukova Mevkii, Küme Evleri No: 921/1, Altınkum, Çeşme
  • (0232) 722 22 98
  • 09.00-03.00-09.00-00.00

4. Veranda Alaçatı

Veranda Alaçatı

Çark Plajı’na konumlanan Alaçatı Beach Resort içinde yer alan Veranda Alaçatı, gündüzleri plaj; akşamları ise meyhane konseptiyle konuklarını karşılıyor. Yeni nesil meyhane olarak hizmet veren mekanda, 10.00-18.00 saatleri arasında, plaj menüsünde hafif ve lezzetli seçeneklerin yanı sıra taze malzemelerle hazırlanan ferah içecekler servis ediliyor. Akşamları meyhane menüsünde ise Veranda Pera imzalı lezzetlerin yanı sıra Alaçatı mutfağına özgü, otlu tarifler, Midyeli Yaprak Sarma, Avokadolu Karides gibi tatlar bulunuyor.

İstanbul Pera’da da bir şubesi olan ve 2019’dan beri Alaçatı gece hayatı mekanları arasına katılan Veranda‘da fix menü fırsatları da sunuluyor. Fix menülere göre iki kişilik bir masa için çeşitli meze+ana yemek+75 cl şarap veya 35 cl rakı kişi başı 250 TL ile 300 TL arasında değişiyor. Sevdiklerinizle kumsalda 90’lar Türkçe pop şarkılarıyla meyhane keyfini yaşamak isterseniz, Veranda Alaçatı ve muhteşem Ege mutfağı menüsü tam size göre!

  • Google haritalarda aç
  • Alaçatı Mahallesi, Çark Plajı, Liman Mevkii, 18010 Sokak No:11, İz, Çeşme/İzmir
  • 0546 238 44 50
  • 18.00-02.00

5. Paparazzi

Paparazzi

Gündüzleri beach akşamları gece kulübüne dönüşen Paparazzi’yi çok seveceksiniz. Alaçatı’da eğlencenin uğrak noktası olan mekan; beach, restoran, bar ve düğün organizasyonları için ayrılmış olan dört ayrı alan ile sizleri karşılıyor. Paparazzi beach club için 110 TL giriş ücreti alınıyor.

Deniz kenarında, DJ performansları ve canlı müzik eşliğinde sabahın ilk saatlerine kadar dans etmek ve eğlenmek için Paparazzi‘ye mutlaka uğramalısınız. Lakin gitmeden evvel arayıp rezervasyon yaptırmayı unutmamanızı öneriyoruz; zira yoğun talepten dolayı yer bulamayabilirsiniz!

6. The Beach of Momo

The Beach Of Momo

Çeşme‘nin en popüler mahallesi Hacımemiş’te açılan The Beach of Momo, ziyaretçilerini tarihi taş bir binada yemek ve müzikle buluşturuyor. Sizleri haftanın her günü saat 19.30-04.00 arası doyumsuz eğlenceye davet ediyor. Zengin İtalyan mutfağı menüsü ve gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan DJ performansı yaz akşamlarınızın vazgeçilmezi olacak. Kokteyl fiyatları 60-80 TL arası değişmektedir.

Bar-Gece Kulübü

7. Tektekçi (Onair) Alaçatı

Tektekçi Alaçatı

Alaçatı’nın klasiği haline gelen Tektekçi, geniş müzik kültürünü ziyaretçileriyle buluşturuyor. Yoluna Onair ismiyle devam eden mekana, yeni eklenen canlı müzik programları, konuklar tarafından oldukça beğeniliyor. Baran Bayraktar, Zeynep Bastık gibi isimlerin sahne aldığı günler, canlı müzik için ek ücret alınıyor. Haftanın her günü saat 10.00-04.00 arası açık olan Onair’de kişi başı ortalama hesap ücreti 100-150 TL arasında değişiyor. Onair’de: Kokteyl çeşitleri 80 TL, bira 33’lük çeşitleri 40 TL, canlı müzik ücreti ise 70 TL.

  • Google haritalarda aç
  • Alaçatı Mahallesi, Kemal Paşa Cad. No:59, 35930 Çeşme/İzmir
  • 0544 673 12 02
  • 10.00-04.00

8. Göz Lounge

Göz Lounge

Alaçatı’nın ve Çeşme’nin kalbi Göz Lounge’da atıyor. Zira söz konusu mekan, dört mevsim haftanın yedi günü, sabahın ilk ışıklarına kadar kesintisiz eğlence sunuyor. Göz Lounge’da canlı müzik programları, DJ performansları ve konsept partiler gibi birçok etkinlik düzenleniyor. Fiyat açısından, konuklarını pek memnun edemeyen mekanda 33 cl Efes bira 35 TL olarak ücretlendiriliyor. Biz yine de Alaçatı’ya gelmişken Göz Lounge’da bir kokteyl içmenizi tavsiye ediyoruz.

9. Jolly Joker Alaçatı

Jolly joker Alaçatı

İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara ve Antalya gibi birçok şehirde şubesi bulunan Jolly Joker, Alaçatı gece hayatı ve eğlence mekanları arasında da oldukça popüler. Konser alanı olarak hizmet veren mekanda, Buray, Simge, Teoman, Duman, Yıldız Tilbe, Tan, Zakkum, Cem Adrian, Can Bonomo, Gülşen ve Demet Akalın gibi birçok ünlü ismin sahne aldığı konserler düzenleniyor.

Konserlere katılabilmek için Jolly Joker’in etkinlik takvimini takip etmek ve bilet almak gerekiyor. Konser biletleri 50 ile 200 TL arasında değişiyor. Alaçatı tatilinize sevdiğiniz sanatçıları dinleyerek eğlence katmak isterseniz, Jolly Joker Alaçatı sizleri bekliyor!

10. House 44

House 44

House 44, özellikle hafta sonları yer bulmakta zorlanacağınız, tatilcilerin favori mekanlarından biri. Gece kulübü olarak hizmet veren House 44, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri sabahın ilk ışıklarına kadar, herkesi eğlenceye davet ediyor. Ağırlıklı olarak 80’ler ve 90’lar Türkçe müzik çalan mekanda, farklı kokteyller ve içkilerden oluşan zengin bir menü bulunuyor. Doyasıya şarkı söylemek ve eğlenmek için Alaçatı eğlence mekanları arasında oldukça popüler olan House 44’ü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Restoran-Meyhane

11. Esnaf Alaçatı

Esnaf Alaçatı

Modern meyhane kavramını Alaçatı’nın güzel, hareketli sokaklarına taşımış olan mekan; Esnaf Alaçatı.. Haftanın her günü açık havada birbirinden güzel meze çeşitleri ile sizleri karşılıyor. Mekanda fix menü zorunluluğu bulunuyor, fiyatlar 200-350 TL arasında hafta sonu ve özel günlerde değişiklik göstermektedir. Alaçatı’ya gitmişken Esnaf’a uğramadan dönmemenizi tavsiye ediyoruz. Mekana ilgi o kadar büyük ki gitmeden günler önce rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz.

  • Google haritalarda aç
  • Alaçatı Mahallesi, Yeni Mecidiye Mahallesi, Kemalpaşa Cd. No:118, Çeşme/İzmir
  • (0212) 777 00 99
  • 12.00-02.00

12. Limon Köyiçi Alaçatı

Limon Köyiçi Alaçatı

Limon Köyiçi Alaçatı, en başta zevkli dekorasyonu ve modern görüntüsüyle herkesin gönlünü fethediyor. Konseptin güzelliğine yakışır yemek ve kokteyl menüsüne sahip olan Limon Köyiçi’nde ortalama fiyat 125- 175 TL arasında değişiyor. 80’ler, 90’lar Türkçe pop ve yabancı müzikleri içeren zengin bir repertuvarla hizmet veren mekan, Alaçatı’da gitmeniz gereken yerlerin başında geliyor.

13. Atiye

Atiye

Alaçatı gece hayatı meyhanelerine Hacımemiş’te yeni bir soluk getiren Atiye, 90’lar Türkçe pop şarkıları ile sizi doyumsuz bir eğlenceye davet ediyor. Atiye Alaçatı, haftanın her günü 19:30-03:00, 17.00-01.00 arası DJ performansıyla Alaçatı’da gece hayatınıza renk katacak!

  • Alaçatı mah. 12001. Sk. No:46, Çeşme/İzmir
  • 0530 829 71 81
  • 17.00-01.00

Pub

14. Jun Bistro Pub

Jun Bistro Pub

Jun Bistro Pub, canlı müzik programıyla Alaçatı’da gece hayatının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Açık havada canlı müzik keyfi yaşamak isteyenler için Jun Bistro Pub‘ı öneriyoruz. Kokteyl fiyatları ortalama olarak 45 TL olan mekanda hem arkadaşlarınızla, eşinizle, dostunuzla ve ailenizle sohbet edebilir hem de, müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Gitmeden evvel arayıp rezervasyon yaptırmayı unutmayın!

  • Google haritalarda aç
  • Alaçatı Mahallesi, Kemalpaşa Cd. No:102,  Çeşme/İzmir
  • 0532 518 40 81
  • 10.30-02.00

15. Köyün Delisi

Köyün Delisi

Alaçatı Hacımemiş’te ismiyle dikkat çeken mekanlardan biri olan Köyün Delisi sizleri bu yaz çok eğlendirecek. Alaçatı’ya gitmişken mutlaka uğramanızı tavsiye ettiğimiz mekanlardan biri olan Köyün Delisi, çılgın menüleriyle ve küçük, sevimli mekan dekorasyonuyla sizleri bekliyor. Mekanda saat 23.00’dan sonra DJ performansı ile doyasıya eğlenebilirsiniz.

16. Bedevi

bedevi

Elektronik, deep house tarzı müzik sevenler için mekan önerimiz; Bedevi. Tasarımıyla etnik ve modern izler taşıyan mekan, Alaçatı’da alışılagelmişin dışında bir eğlence sunuyor. Çöl ambiyansından esinlenen mekan tam olarak ismini yansıtıyor. Haftanın 7 günü 00.00-03.00 arası açık olan mekan, Alaçatı’ya geldiğinizde mutlaka uğramanız gereken yerlerden biri olmalı.

  • Google haritalarda aç
  • Alaçatı Mahallesi, Haydariye mevkii , Küme evler No:19, Çeşme/İzmir
  • 0531 666 26 26
  • 00.00-03.00

*Alaçatı, muhteşem koyları ve eğlence mekanları ile yaz tatilinin vazgeçilmez adreslerden biri… Sizler için Alaçatı gece hayatı yazımızda bir araya getirdiğimiz popüler mekanlarla ilgili fikir ve görüşlerinizi bizlerle paylaşarak, içeriğimizi geliştirmemizi sağlayabilirsiniz. Eğlence dolu tatiller geçirmeniz dileğiyle!

Yorum yapın

Bizi Takip Edin